Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Στιγμιότυπα από τους σημερινούς αγώνες του 8ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων 2014




















Ο Αθλητικός Όμιλος «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών, τοπικών φορέων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλογών της πόλης αλλά και πάρα πολλών εθελοντών διοργάνωσε σήμερα για όγδοη συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα δρόμου "Γύρος της Λίμνης Ιωαννίνων" 30 χλμ και τους παράλληλους αγώνες Δρόμου: 10 χλμ. και δυναμικού βαδίσματος 30 χλμ. Αφετηρία και τερματισμός των αγώνων ήταν η Πλατεία Μαβίλη στο Μώλο. Στους αγώνες που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία συμμετείχαν πάρα πολλοί αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών και από διάφορα μέρη της Ελλάδος αλλά και το εξωτερικό. Τα μετάλλια των αγώνων φιλοτεχνήθηκαν από τον συντοπίτη μας γλύπτη Θ. Παπαγιάννη.
Ο Γιώργος Χατζηγιάννης από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Λάρισας είναι ο μεγάλος νικητής του 8ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνωνμε χρόνο 1.48.08 ενώ η Βασιλική Καραγεωργάκη ήταν η πρώτη γυναίκα που έκοψε το νήμα στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων με καθαρό χρόνο 2.06.42.
Στα 10 χλμ πρώτος νικητής είναι ο Νίκος Πούλιος από τη Γ. Ε. Αγρινίου και πρώτη νικήτρια η μαραθωνοδρόμος Μάγδα Γαζέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...