Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Let' s do it Greece και στα Ιωάννινα











Με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και εντυπωσιακή συμμετοχή εθελοντικών οργανώσεων, σχολείων, φορέων, προσκόπων, φοιτητών κλπ πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί και στην πόλη μας όπως και σε όλη την Ελλάδα η δράση “Let’s do it Greece”. Μια εθελοντική «εξόρμηση»  για τον καθαρισμό του αστικού και φυσικού περιβάλλοντος. Αφού ολοκληρώθηκε η εξόρμηση και συγκεντρώθηκαν πάρα πολλά σκουπίδια, οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στο μικρό θεατράκι στο παραλίμνιο όπου δέχθηκαν τα συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο της πόλης και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους που διοργάνωσαν την όλη δράση. Χαρακτηριστική ήταν η συμμετοχή και μελών της Ομάδας Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας τα οποία μετά την εθελοντική προσφορά τους κι ενώ οι υπόλοιποι εθελοντές ξεκουραζόντουσαν, είχαν και την υποχρέωση να θηλάσουν τα μωρά τους!

2 σχόλια:

  1. Υπέροχες φωτογραφίες Μιχάλη, από την εξαιρετική ομάδα!!!
    Όμορφος κόσμος, με αγάπη στην Ελλάδα! Συγκινητική η φωτογραφία του θηλασμού από την νεαρή μητέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάγδα. Ήταν υπέροχοι όλοι οι εθελοντές που καθάρισαν σημεία της πόλης. Πρέπει όμως να δώσουμε όλοι μας μεγάλο βάρος στο θέμα της καθαριότητας και να γίνουμε πολύ προσεκτικοί με τα σκουπίδια που δημιουργούμαι!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...