Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το χθες και το σήμερα της πόλης μας, της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ιωαννίνων και όχι μόνο.


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

Μέσω email στο: photoioannina@gmail.com καθώς επίσης και μέσω των σχολίων στις αναρτήσεις μας





Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Εγκαίνια έκθεσης αγιογραφίας και ξυλογλυπτικής στους Μελιγγούς Ιωαννίνων









Η Ηπειρωτική Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και η Αδελφότητα Απαναταχού Μελιγγιωτών, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων διοργανώνουν έκθεση αγιογραφίας και ξυλογλυπτικής στην Πινακοθήκη  Μελιγγών. Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ. Μάξιμου, του Δημάρχου Δωδώνης, εκπροσώπων άλλων Αρχών και αρκετών Μελιγγιωτών. Την εκδήλωση των εγκαινίων, της οποίας συντονιστής ήταν ο δημοσιογράφος Στέφανος Ντόβας, επένδυσε μουσικά σχήμα του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων. Να σημειώσω ότι πριν την εκδήλωση των εγκαινίων τελέσθηκε Αρχιερατικός εσπερινός στον παρακείμενο ι.ν. Κοίμησης της Θεοτόκου χοροστατούντος του Μητροπολίτου Ιωαννίνων.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την 28η Ιουνίου και θα είναι ανοιχτή τις ώρες 10-2 το πρωί και 6-8 το απόγευμα. Τις ίδιες ώρες θα είναι ανοιχτό και το Λαογραφικό Μουσείο Μελιγγών που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο με την Πινακοθήκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...